Ledenvergadering op 16 januari 2013


Lenie heette iedereen van harte welkom op deze 1e bijeenkomst van het nieuwe jaar. Als eerste wil het ISIS bestuur iedereen een jaar toewensen in goede gezondheid en veel zakelijke voorspoed. De avond werd begonnen met de jaarvergadering. Daarna kwam Paul Roosen iets vertellen over het Filmhuis, vervolgens werd de film Litlle Miss sunshine vertoond. Na afloop was er nog gelegenheid om een drankje te drinken en nog even met elkaar te praten.

Korte terugblik op 2012:
2012 was een druk jaar voor Isis. We hebben een nieuwe huisstijl en een nieuwe website gemaakt. Op de onze site staat een uitgebreid verslag en mooie foto’s gemaakt door Klaartje Majoor.  
De 1e bijeenkomst (ook tevens de jaarvergadering van 2012), werd gehouden bij de Rabobank, na de vergadering hebben geluisterd naar Linda Spaanbroek die ons op een leuke manier vertelde hoe we met eenvoudige middelen ons bedrijf nog beter kunnen presenteren en/ of zo meer klanten kunnen krijgen.Hier hadden we mede door het gladde koude weer wat minder opkomst.De
2e avond was de wijn en spijsavond bij Galerie de Kei in Nuenen, waar Winnie Muller ons veel en op een leerzame manier kennis liet maken met diverse kunstwerken en kunstenaars die bij haar exposeerde. De hapjes en drankjes werden verzorgd door Mark Janssen van het wijn en spijsatelier.  Deze avond werd druk bezocht. 
De 3e bijeenkomst gingen we op bedrijfsbezoek bij de firma Rijko bv. Deze firma valt onder de van Rijsingengroep. Hier werden we enthousiast ontvangen en op een leuke manier rondgeleid door diverse medewerkers en Cor van Rijsingen zelf. We hebben wortels en wortels en nog meer wortels gezien.We kregen duidelijke uitleg hoe de producten verwerkt werden van vers in het koelschap tot de verwerking van sappen en toevoegingen voor andere levensmiddelen. Bij binnenkomst stonden de worteltafels aangekleed door Anita Ottenheim al klaar. Deze waren aangekleed volgens de kleuren van het logo van Rijko. De drankjes werden verzorgd door klaartje Majoor en de over heerlijke hapjes door Kisten van Slagerij Goossens. Ook hier werd ondanks dat we op tijd moesten beginnen met het programma de bijeenkomst druk bezocht.  
De 4e en laatste bijeenkomst vertrokken we met de bus vanuit het parkeerterrein bij de Horstedijk naar Eindhoven. Deze dag werd mede verzorgd door Greetje van Beers van Avizo . Greetje had Laura –Linn gevraagd om onder het genot van een warm voorgerecht in de bus ons te begeleiden door het programma van de Dutch Designweek. Aangekomen in Eindhoven bij de Dutch designweek kregen we een headstead uitgereikt, waardoor we de deskundige uitleg van Laura-linn goed konden volgen. We hebben verschillende lokatie’s bezocht en op verschillende plaatsen gegeten. Ook hier was de opkomst weer zeer goed. 
Als je nog even na wil genieten en de foto’s wil bekijken dan raad ik je aan om even naar onze mooie website te gaan.

Bestuursmutaties:
We nemen afscheid van Marlie de Wilde die 5 jaar in het bestuur heeft gezeten waarvan de laatst 3 jaar als penningmeester. Marlie bedankt. 
Bea van Hoof is een nieuw gezicht, ze is vorig begonnen als algemeen bestuurslid, omdat Greetje Swinkels stopte. 
Verder stelden de 2 nieuwe bestuurleden zich voor; Janneke Goossens en Meggie de Bont. Zij gaan het bestuur versterken als algemeen bestuurslid waarvan Meggie de taak op zich neemt wat betreft de social media dus twitter, Linked-In enz. zodat we ook daar goed vertegenwoordigd worden.

Bij de kascontrole zal vanuit de Rabobank Marion van de Werff de taken van Wendy Maas gaan overnemen.

Activiteiten 2013:
1e bijeenkomst jaarvergadering met aansluitend film Little miss sunshine. Deze avond is op een woensdagavond omdat we dan het filmhuis voor ons als groep konden afhuren en we zelf een film uit mogen kiezen.
2e bijeenkomst is op disdag 23 april bij bedrijvencentrum Traverse. Deze avond willen we een avond verzorgen voor Isis leden en door Isis leden. Dus als jij je bedrijf wil promoten is dit een uitgelezen kans. We hebben bij de Traverse verschillende ruimte’s tot onze beschikking waar we d.m.v workshops, presentatie enz. kortom heb je iets te vertellen of je wil je bedrijf extra onder de aandacht brengen is dit een uitgelezen kans. 
3e bijeenkomst is op dinsdag 4 juni. We gaan op bedrijfbezoek bij de Huijbregtsgroep,waar we een rondleiding en uitleg krijgen over de producten die zij leveren aan de levensmiddelen industrie en die we eigenlijk allemaal wel eens hebben gehad zonder dat we wisten dat deze van Huijbregts afkomen.
4e bijeenkomst is op dinsdag 8 oktober. Dit wordt een hele speciale bijeenkomst want die staat in het teken van ons 10 jarig bestaan. We gaan hier een speciale feestavond van maken op een aparte locatie, maar we zijn hier nog mee bezig dus daar kunnen we nog niet te veel over zeggen. Maar zorg dat je deze avond noteert in je agenda en dat je erbij bent.

Na de film is er nog lekker geborreld en hebben we kunnen bijkletsen.