Welkom nieuwe leden

Je kunt lid worden van vrouwennetwerk ISIS als je onderneemt vanuit Helmond. Dat wil zeggen, bij de Kamer van Koophandel heeft jouw bedrijf Helmond als vestigingsplaats. Je bent dus een zelfstandige ondernemer, alleen of samen met een partner, en/of je voert de directie over een bedrijf.

Tijdens de netwerkbijeenkomsten ontmoet je vrouwen die zich, net als jij, graag willen ontwikkelen op persoonlijk, professioneel en zakelijk vlak.

Je bent van harte welkom! Vrouwennetwerk ISIS organiseert minimaal 4 maal per jaar een ledenbijeenkomst op dinsdagavond. Ook wordt er jaarlijks een bedrijfsbezoek gepland. Deze vindt over het algemeen plaats op een ochtend of een middag. 

Kennismaken

Je kan vrijblijvend kennismaken met ons netwerk tijdens een van onze bijeenkomsten. Klik op de knop Kennismaken hieronder en vul je gegevens in.
We nemen dan contact met je op. Je wordt vrijblijvend uitgenodigd om kennis te komen maken op de eerstvolgende netwerkbijeenkomst. 

Voor de volledigheid: als je op de knop klikt, opent de aanmeldpagina in een nieuw tabblad.

Lid worden

Er zijn momenteel ongeveer 40 onderneemsters lid van ISIS, maar we willen graag groeien. Wil je lid worden van vrouwennetwerk ISIS vul het formulier hieronder in. Als nieuw lid vragen we je om op jouw eerste bijeenkomst via een elevator pitch jezelf kort voor te stellen aan de aanwezige dames. We vinden het namelijk belangrijk dat vrouwennetwerk ISIS-leden van elkaar weten wie ze zijn en wat ze doen om zo het ondernemerschap onder elkaar te bevorderen, elkaar te kunnen helpen en verbindingen te kunnen leggen.

Kosten

De kosten voor je lidmaatschap bedragen voor 2024 € 128,83. Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd en in februari van het betreffende jaar in rekening gebracht. Je kunt je gedurende het hele jaar aanmelden. Je betaalt het eerste jaar dan evenredig vanaf de eerste dag van het kwartaal dat je je bij ons aanmeldt. 

Lidmaatschap opzeggen

Je kunt je lidmaatschap opzeggen tot 1 december van het lopende jaar. Stuur een mail aan info@isishelmond.nl met het verzoek je lidmaatschap te beëindigen.