Glow was weer fenomenaal


Het bezoek van een busvol ISIS-leden aan het festival Glow in Eindhoven op maandag 7 november jl. was fenomenaal. Niet alleen door de prachtige lichtkunstwerken langs de route maar ook dankzij de fantastische organisatie door Rabobank stagiaire Manon??.

Glow stond dit jaar voor de tweede achtereenvolgende jaar op het programma van ISIS. Gewoon omdat het een prachtig regionaal evenement is dat volop gelegenheid biedt voor onderling contact. De twee gidsen die de ISIS groepen kwamen ophalen in het tijdelijk GLOW cafĂ© bij het station deden het fantastisch. Het valt namelijk niet mee om een grote groep energieke en continu pratende vrouwen zo’n drie uur bij de les te houden. Zeker niet als onderweg ook nog lekker eten en een wijntje wordt geserveerd.

Maar ondanks de levendige gesprekken waren de ooohs en aaahs op de route niet van de lucht. Een paar hoogtepunten waren de  prachtig verlichte pagode op het stationsplein, de honderden lampenkappen van schoolkinderen op de markt, het muziek- en lichtspel op de Catharinakerk en de animatie op het stadhuis. Verschillende foto’s en berichten werden direct op Twitter gezet. En een aantal ISIS-leden is diezelfde week nog een keer gegaan. Met partner en/of kinderen. Omdat het zo indrukwekkend was.