Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ledenvergadering 2012 – Meer klanten met minder moeite

31 januari 2012|08:00 - 17:00

Voordat Linda Spaanbroek van Infomarketeers het woord kreeg over hoe je met minder moeite meer klanten kunt werven, namen we de jaarlijkse financiƫle en organisatorisch verenigingszaken door in de ledenvergadering.

De ledenvergadering was ook het moment waarop onze nieuwe voorzitter, Lenie Klaasen, met een prachtige bos bloemen afscheid nam van Dorien van Thiel. Dorien begon vijf jaar geleden als bestuurlid, was penningmeester en de laatste jaren voorzitter. Ze heeft ISIS met veel energie en inzet geleid. Dank je wel Dorien!

Linda Spaanbroek van Infomarketeers deelde haar kennis en ervaring over hoe je als zelfstandig ondernemer strategisch en gestructureerd kunt werken aan een gestage stroom klanten en meer omzet. Een door en voor haar beproefd middel om dit te bereiken is de Ezine-nieuwsbrief. Je legt er een indrukwekkende database aan potentiĆ«le nieuwe klanten mee aan en brengt je meerwaarde voor hen regelmatig over het voetlicht. Succes gegarandeerd, aldus Linda Spaanbroek. Ze heeft een informatieve website waar je behalve gratis marketing tips ook meer informatie vindt over haar trainingen en andere diensten op het gebied van succesvolle marketing.

Gegevens

Datum:
31 januari 2012
Tijd:
08:00 - 17:00