Onze leden

Wil je weten welke ondernemende vrouwen lid zijn van vrouwennetwerk ISIS? Scroll dan eens door ons ledenoverzicht.

Wil je een profiel laten aanmaken, vul dan het formulier in dat we ook gebruiken voor nieuwe leden en stuur het naar ons door.

Dit ledenoverzicht proberen we zo up-to-date mogelijk te houden. 

Anita van den Broek-Roijackers

Bedrijfsnaam: Kapsalon/atelier Anita van den Broek Roijackers
Beroep: Kapster en kunstenaar
E-mailadres: anitaroijackers@icloud.com
Telefoon: 06-11075748


Omschrijving:

Ik ben al bijna 40 jr kapster en doe het nog met veel plezier. Daarnaast volg ik een opleiding aan de kunstacademie waarvoor ik nu in de specialisatie zit. Ik zit in kunstgroepen, exposeer en schilder ook in opdracht.

Ank de Voogd

Bedrijfsnaam: Balletstudio Ank de Voogd
Beroep: Dansdocent
E-mailadres: devoogd@xs4all.nl
Telefoon: 06-24564606
Website: http://www.balletstudioankdevoogd.nl/


Omschrijving:

Bij Balletstudio Ank de Voogd wordt les gegeven in diverse disciplines dans: peuterdans, algemene dansvorming, kidswing, klassiek ballet, jazz/modern, hiphop en breakdance. Daarnaast is er ook een aanbod aan bewegingslessen zoals bodyfit, zumba en pilates.

Anna van Bragt

Bedrijfsnaam: Vsupport
Beroep: Virtual Assistant
E-mailadres: info@vsupport.nl
Telefoon: 06-58923310
Website: https://www.vsupport.nl/


Omschrijving:

Ik ben Anna en ik ben een VA, een Virtual Assistant, ofwel een soort freelance personal assistant. Een VA wordt ingezet om tijd en geld te besparen. Wat ik doe hangt af van wat mijn klanten doen. Ik kan bijvoorbeeld research doen, nieuwsbrieven opzetten, mailboxen beheren of een combinatie op basis van wat en wanneer de klant het nodig heeft. Mijn klanten hoeven op deze manier geen werknemer aan te nemen en ze betalen alleen de uren of taken waarvoor ze me nodig hebben. Ik ben een VA die zowel ad-hoc taken als doorlopende administratie-ondersteuning biedt aan ondernemers, zodat zij zich weer kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Ze besteden hun noodzakelijke, maar tijdrovende taken uit aan mij zodat zij weer kunnen gaan doen waarvoor ze ondernemer zijn geworden, zoals geld verdienen, ideeën uitwerken of nieuwe klanten binnenhalen.

Annemie Martens

Bedrijfsnaam: PlatOO; openbaar onderwijs
Beroep: College van Bestuur Primair Onderwijs
E-mailadres: annemie@platoo.nl
Telefoon: 06-53569189
Website: http://www.platoo.nl/


Omschrijving:

Astrid van den Hurk

Bedrijfsnaam: M&O Groep BV
Beroep: Onderwijsadviseur, coach, en interimmanager
E-mailadres: astridvandenhurk@gmail.com
Telefoon: 06-22974186
Website: https://www.meno-groep.nl/


Omschrijving:

Vanuit mijn passie voor onderwijs en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn, wil ik een bijdrage leveren aan de integrale kwaliteitsverbetering van het onderwijs en opvang van kinderen. Daarbij zijn innoverende concepten, het realiseren van een krachtige leeromgeving, inzicht in hoe kinderen en volwassenen leren, eigenaarschap en duurzame ontwikkeling belangrijke pijlers. Daarbij denken we out-of-the-box en kleuren we buiten de lijntjes. Met passie, lef en energie gaan we met elkaar aan de slag om de ambitie waar te maken. Interim- en co-management, innovatie-begeleiding en coaching van bestuur, management en teamleden op weg naar Integrale Kindcentra en innovatieve scholen.

Bregje van de Vrande

Bedrijfsnaam: J.van de Vrande Bedrijfskleding
Beroep: Verkoop bedrijfskleding
E-mailadres: Bregje@onlinebedrijfskleding.nl
Telefoon: 06-22362122
Website: https://www.onlinebedrijfskleding.nl/


Omschrijving:

Wij zijn een bedrijf dat zich bezig houdt met het kleden van mensen voor tijdens hun werkzaamheden. Of dit nu functioneel is, een extra uitstraling geeft, of misschien beide. Wij hebben het in huis. Ook adviseren wij in het aanbrengen van logo's op de kleding. Vandaag de dag wordt dit immers vereist door de belastingdienst. Zij stellen een minimale afmeting aan de logo's op bedrijfskleding. Ook voorzien wij bedrijven in schoenen en (werk)handschoenen. Ik bezoek de bedrijven en probeer middels een gesprek er achter te komen wat het meest geschikt is binnen het betreffende bedrijf. Dus bent u nog niet voorzien van bedrijfskleding of wil u het wel eens via een andere invalshoek gaan aanpakken!! Laat het me weten.

Claire Witlox

Bedrijfsnaam: Tinnemans, Administratiekantoor Someren afdeling Helmond
Beroep: Partner
E-mailadres: wimclaire@chello.nl
Telefoon: 06-30262401
Website: http://www.taksomeren.nl/


Omschrijving:

De activiteiten van TAK zijn gericht op financiële dienstverlening in de breedste zin van het woord. Naast dat ik partner ben, bestaan mijn werkzaamheden onder andere uit compleet verzorgen van de administratie, jaarrekening, belastingaangiften en advisering op financieel gebied. We willen graag dat klanten zich thuis voelen en vooral thuis blijven voelen bij TAK. TAK maakt het graag makkelijker én leuker. Want door de boekhouding van de klant te verzorgen, kan de klant zich volledig richten op zijn werkzaamheden. Dat is wat de klant het liefste doet!

Dianne Zanders

Bedrijfsnaam: Rabobank Helmond Peel Noord
Beroep: Accountmanager MKB
E-mailadres: Dianne.Zanders@rabobank.nl
Telefoon: 0492-391940
Website: http://www.rabobank.nl/


Omschrijving:

Klaar voor een volgende stap? Komt daar wellicht een financiering bij kijken? Een passende financiering begint bij een persoonlijk gesprek met een betrokken adviseur. Samen bespreken we je plan en je wensen. Zo bekijken we de mogelijkheden voor een financiering die aansluit bij jouw situatie. Samen met mijn collega’s ben ik het aanspreekpunt voor MKB-klanten binnen Rabobank Helmond Peel Noord. Graag wil ik het verschil maken en kansen benutten door mee te denken over de beste opties voor uw onderneming. Vragen? Neem gerust contact op

Dyonne Vlemmings – Van de Kerkhof

Bedrijfsnaam: Bodyon
Beroep: Make-up Artist en Face-/belly-/bodypainter
E-mailadres: info@bodyon.eu
Telefoon: 06-46668391
Website: https://www.bodyon.eu/


Omschrijving:

Bodyon staat voor professionaliteit, hoge kwaliteit met hoogwaardige huidvriendelijke en cosmetische producten in: Visagie / avond-/bruidsmake-up Facepaints (schminken) Belly- en bodypaints Glittertatoos, zowel freehand als met evt. customised sjabloons Festivalglitters Watervaste tijdelijke airbrushtattoos (ook te customisen) Muurschilderingen Deze diensten zijn voor allerlei situaties inzetbaar, voor zowel kinderen als volwassenen, (bedrijfs)feesten, evenementen, open dagen, openingen. Plezier staat altijd zeer hoog in het vaandel!

Ellen Prick

Bedrijfsnaam: Smits+Prick Accountants en Belastingadviseurs
Beroep: Belastingadviseur
E-mailadres: ellen@smitsprick.nl
Telefoon: 0492-520129
Website: http://www.smitsprick.nl/


Omschrijving:

Smits + Prick Accountants en Belastingadviseurs is een no-nonsens kantoor voor al uw financiële en fiscale zaken. Als partner ben ik uw aanspreekpunt op het gebied van belastingzaken. En al zeg ik het zelf: als vrouw in deze mannenwereld weet ik me bijzonder goed staande te houden!

Ellen Verheijen

Bedrijfsnaam: tELLENt enzo
Beroep: Studiekeuze adviseur
E-mailadres: tellentenzo@gmail.com
Telefoon: 06-43022303
Website: http://www.studiekeuzebootcamp.nl/


Omschrijving:

Passie overbrengen en aanwakkeren, dat is echt mijn ding! Hoe ik dit doe? Nou, gewoon mezelf zijn! Jongeren komen bij mij voor een studiekeuzebootcamp-traject van 4 uur. Aan mijn eetkamertafel in Brandevoort gaan we samen aan het werk! We bespreken de persoonlijkheidstest, lopen samen de passende studies door en het resultaat is een persoonlijke studie keuze top 5 en een prachtig actieplan, waar thuis verder op doorgepakt kan worden; dit geeft rust, richting en gemak; ook voor de ouders. Hierin gebruik ik naast een persoonlijkheidstest ook mijn werkervaring. Met ruim 25 jaar ervaring als senior recruiter in verschillende sectoren, kan ik jongeren heel veel vertellen over banen die je met een bepaalde studie kan gaan doen. Maar ook, welke beroepen je uitsluit als je eenmaal kiest voor een bepaalde studie. Bel, WhatsApp of mail me als je vragen hebt of als jij je zoon of dochter, wilt aanmelden voor een studiebootcamp-traject. Samen kijken we welke module het beste past bij het studiekeuzeproces.

Els Möhlmann

Bedrijfsnaam: Something Els
Beroep: Schoonheidsspecialiste/ coach
E-mailadres: els.boekhorst@gmail.com
Telefoon: 06-39777523
Website: http://www.something-els.net/


Omschrijving:

Een salon die zich richt op uiterlijke en/ of innerlijke verzorging. Voor vragen neem gerust contact met me op.

Evianne Praasterink

Bedrijfsnaam: Praasterink personeelsmanagement en organisatieadvies
Beroep: Eigenaresse
E-mailadres: evianne@praasterink.com
Telefoon: 0492-520793
Website: http://www.praasterink.com/


Omschrijving:

Hanny Smits

Bedrijfsnaam: Any-Wear
Beroep: advies/patronen/ontwikkeling textiele producten
E-mailadres: info@any-wear.nl
Telefoon: 06-48123485
Website: http://www.any-wear.nl/


Omschrijving:

ANY-WEAR digitaliseert patronen en biedt begeleiding, advies en ondersteuning bij het realiseren van textiele vormen. Door gebruik te maken van een digiteertafel is iedere gewenste vorm en idee te realiseren. Alle mogelijke ontwerpen, aangeleverd per foto, schets of moulage zijn om te zetten naar digitale patronen, zodat deze bruikbaar zijn voor productie. Het is een uitdaging om mee te werken aan de ontwikkeling van een ontwerpconcept, of het nu mode is of lifestyle producten. In overleg met de designer wordt een prototype ontwikkelt en desgewenst vervaardigd door een professioneel atelier. Als zelfstandig ondernemer ben ik direct inzetbaar als extra hulp of tijdelijke kracht.

Hélène Voortmeijer

Bedrijfsnaam: Vitaler Zijn
Beroep: cPNI therapeut en psycho therapeut
E-mailadres: info@vitalerzijn.nl
Telefoon: 06-21398969
Website: http://www.VitalerZijn.nl/


Omschrijving:

Haal het beste uit jezelf: VitalerZijn en worden. cPNI lifestyle-geneeskunde: Klinische Psycho Neurologische Immunologie, op basis van Orthomoleculaire geneeskunde en Natuurgeneeskunde. psycho therapie: Lichaamsgerichte therapie Biotechnology: Apparaat wat jouw status doormeet en behandelt. Kortom: alles in huis om jou Vitaler in je vel te laten zitten!

Helga Nouwens

Bedrijfsnaam: CCT Europe B.V.
Beroep: Ondernemer
E-mailadres: helga@cct-europe.com
Telefoon: 0492-780178
Website: http://www.cct-europe.com/


Omschrijving:

Wat doet CCT: Leveranciers/producenten in USA en Azië maken producten voor de High Tech Industrie (Semiconductor Industrie) waarvoor wij de (exclusieve) lokale partner zijn die voor hen verkopen en alle commerciële zaken /transport regelen. Verder verlenen wij een stuk service/onderhoud van deze producten bij diverse klanten.   Ik regel o.a. administratie-boekhouding-orderprocessing-logistiek etc dus zo'n beetje de gehele backoffice.  Mijn telefoonnummer is 06-36341751

Hillie Hegeman

Bedrijfsnaam: Mesologiepratijk Stiphout
Beroep: Mesoloog
E-mailadres: info@mesologiepraktijkstiphout.nl
Telefoon: 0492-841237
Website: http://www.mesologiepraktijkstiphout.nl/


Omschrijving:

Een Mesoloog doet veel aan preventie, zie het als een soort lichaams APK. Elke klacht heeft een oorzaak, zonder oorzaak geen symptoom. Het is mijn uitdaging de oorzaak te achterhalen en effectief te behandelen. Behandelen doe ik met voedingsadviezen en natuurlijke middelen.
 

Inge van den Hurk

Bedrijfsnaam: 3Dinge
E-mailadres: info@3dinge.nl
Telefoon: 0492-218955
Website: https://3dinge.nl/


Omschrijving:

Mijn naam is Inge in 2018 ben ik moeder geworden van een prachtige dochter Liss. Tijdens mijn zwangerschap was ik op zoek naar een manier om van deze periode toch een tastbare herinnering te kunnen bewaren. Per toeval kwam ik de mogelijkheid voor het maken van een 3D kunstwerk tegen. Uiteindelijk heb ik dit in België laten doen omdat dit in Nederland nog niet zo bekend is en in de regio ook niet kon. Dit heeft mij na de geboorte van Liss wel aan het denken gezet. De ervaring maar bovenal het resultaat is zo leuk dat ik andere mama to be’s dit ook wil bieden. Ik ben altijd al creatief geweest en vind het super dat ik dit nu kan combineren en vrouwen iets kan bieden in de meest bijzondere periode van haar leven. Dit was dan ook de reden voor mij om met 3Dinge te starten.

Inge Walstra

Bedrijfsnaam: Inge Walstra Hypotheekadvies
Beroep: Onafhankelijk hypotheekadviseur
E-mailadres: hypotheek@ingewalstra.nl
Telefoon: 06-36161842
Website: https://www.ingewalstra.nl/


Omschrijving:

Eigenlijk wil niemand een hypotheek, toch? Maar wél een fijn en eigen (t)huis waar het heerlijk en zorgeloos wonen is! Om dat financieel voor elkaar te boksen is meestal een hypotheek nodig. Mag ik u begeleiden naar de meest geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u daarna gewoon lekker leven. Ik ben Inge Walstra, hypotheekadviseur in Helmond en omgeving. Ik ben een frisse kijker en een dwarse denker, deskundig en betrouwbaar. Ik geef het niet snel op en ben creatief in oplossingen. Ik heb ruim 20 jaar ervaring als financieel adviseur en een groot relevant netwerk. Ik ben onafhankelijk en bemiddel voor circa 30 geldverstrekkers. Samen met mijn man David woon ik al sinds 2000 in hetzelfde huis in Brandevoort. We hebben twee heerlijke tienerzonen: Bink en Siem. Ik hou van wintersport, gezelligheid met vrienden, de Waddeneilanden en relaxen na een week hard en intensief werken.

Ingeborg Odekerken

Bedrijfsnaam: Odekerken Logopedie
Beroep: logopedist/ stemcoach/ trainer
E-mailadres: info@odekerkenlogopedie.nl
Telefoon: 06-18636109
Website: http://www.odekerkenlogopedie.nl/


Omschrijving:

Ingrid van den Broek

Bedrijfsnaam: Ingrid van den Broek
Beroep: Oefentherapeut en Critical Alignment Yogadocent
E-mailadres: info@ingridvandenbroek.nl
Telefoon: 06-81873007
Website: http://oefentherapiehelmond.nl/


Omschrijving:

Oefentherapie (Helmond): Ik heb me gespecialiseerd in alle relevante aspecten van houding en beweging. Mn. gericht op ademhalingsproblemen, slaapproblemen, nek en rugklachten. Yoga: Yoga met Ingrid is een initiatief dat ontstaan is uit meer dan 20 jaar werkzaam zijn als oefentherapeut Mensendieck en na bijna 10 jaar onderzoeken, leren en beoefenen van verschillende yogastijlen. Yoga is inmiddels verweven met mij, mijn dagelijks leven en mijn werkzaamheden als oefentherapeut. Critical Alignment Yoga Ik geloof in de kracht van de combinatie oefentherapie en yoga, van oosterse en westerse visies, geneeswijzen en oefenvormen. Deze kennis met mijn ervaring wil ik graag delen in de vorm van Critical Alignment; Get yourself in line. Gezond Leven: De 6 domeinen , die aan bod komen zijn: Slaap: Bewegen: Ademhaling: Stress: Immuunsysteem: Voeding

Ingrid van Gulik

Bedrijfsnaam: Afslanken op maat
Beroep: Gewichtsconsulente / Personal trainer
E-mailadres: info@afslanken-opmaat.nl
Telefoon: 06-41430238
Website: http://www.afslanken-opmaat.nl/


Omschrijving:

Mijn naam is Ingrid van Gulik eigenaresse van Afslanken op maat, gevestigd in Helmond en Deurne en vanaf juli ook in het mooie centrum van Nuenen. Vanuit mijn passie begeleid ik mensen naar een gezond gewicht. Tevens ontwikkelen we samen een nieuwe levensstijl die bij jou past. In dit bijzondere proces ontdekken we samen je valkuilen en waar “extra” aandacht en “verdieping” nodig is kan ik je coachen naar een goede balans!

Irma van den Hurk

Bedrijfsnaam: IvdH Adm. En Comm. dienstverlening
Beroep: Eigenaresse
E-mailadres: irmavdhurk@icloud.com
Telefoon: 0492-552930


Omschrijving:

Jacqueline Sijmens

Bedrijfsnaam: Sijmens Logopedie
Beroep: Logopedist - Adem / Stemtherapeut
E-mailadres: jamsijmens@outlook.com
Telefoon: 06-28259145
Website: http://www.sijmenslogopedie.nl/


Omschrijving:

Logopedisch onderzoek en begeleiding voor alle problemen op het gebied van de adem, stem, spraak, taal, gehoor, lees- schrijfproblemen, slikken/keelklachten en communicatieve redzaamheid, afgestemd op wensen van de cliënt.

Kirsten Foolen

Bedrijfsnaam: Goossens Keurslager
Beroep: Eigenaresse
E-mailadres: info@keurslagergoossens.nl
Telefoon: 0492-522273
Website: http://www.goossens.keurslager.nl/


Omschrijving:

Lenie Klaasen-Vervoort

Bedrijfsnaam: Adcommunicatie
Beroep: Communicatieburo/Uitgeverij/Beursorganisatie BBHP
E-mailadres: lenie@adcommunicatie.nl
Telefoon: 0492-845350
Website: http://www.adcommunicatie.nl/


Omschrijving:

Communicatie in de breedste zin van het woord. Zowel Off-line als On-line. Concept, ontwerp, drukwerk, website/apps etc. Media reclame in onze eigen Weekkrant De Loop Helmond (39.000 ex.) en 1x in onze uitgave Groot Peelland (100.000 ex.). Wij verzorgen ook uw reclamecampagnes in alle dag- en weekbladen in heel Nederland. Wij zijn de organisator van de Bedrijven voor Bedrijvenbeurs Helmond/Peelland, www.bbhp.nl en de 50PlusbeursHelmond-Peelland, www.50pluspeelland.nl Kortom uw partner voor al uw communicatie naar uw doelgroep. Actie geeft reactie!

Lizan Janssen

Bedrijfsnaam: J.G. v.d. Westerlo Beheer B.V.
Beroep: Eigenaresse
E-mailadres: lizan@westerlo.nl
Telefoon: 0492-554835
Website: http://www.westerlo.nl/


Omschrijving:

Loes Theunisz

Bedrijfsnaam: Welkom Thuis Helmond
Beroep: Eigenaresse lunchzaak
E-mailadres: loes@welkomthuishelmond.nl
Telefoon: 06-10805202
Website: https://welkomthuishelmond.nl/


Omschrijving:

Een aantal jaar geleden kwam ik, via mijn vrijwilligerswerk voor Stichting Heppie, in contact met verstandelijk beperkte jongeren. Het deed mij besluiten ontslag te nemen bij mijn toenmalige werkgever om op eigen kracht een bijzondere lunchroom te beginnen. Een kleurrijke lunchroom als deze verdient een even kleurrijke locatie. Op dit pand aan de Markt in Helmond werd ik spontaan verliefd. En toen in 2016 de binnentuin geopend werd, viel alles nog beter op z’n plek. Dat hoor ik ook dagelijks van onze gasten. Ik ben buitengewoon trots op mijn personeel, zonder de “kids” ben ik nergens. Ik ben heel erg dankbaar voor het prachtige werk dat ik al zoveel jaar met ontzettend veel liefde doe.

Lucie Croonen

Bedrijfsnaam: Bizz & Bloom Advies en Begeleiding
Beroep: Coach/consultant
E-mailadres: lucie@bizzandbloom.nl
Telefoon: 06-51841242
Website: http://www.bizzandbloom.nl/


Omschrijving:

Ik help jou en je organisatie graag de beste versie van jezelf te laten ZIJN én te laten ZIEN. Mijn overtuiging is dat mensen het belangrijkste kapitaal vormen binnen een organisatie en daarmee de succesfactor zijn.

Er kunnen echter omstandigheden zijn waardoor mensen niet meer optimaal kunnen functioneren en daardoor niet in staat zijn de beste versie van zichzelf te laten zien. Dit kan uiteindelijk leiden tot verzuim. Ook kunnen mensen, teams en organisaties toe zijn aan een nieuwe stap in hun ontwikkeling.

Door mensen meer inzicht te geven en ze meer bewust te laten worden van hun eigen gedrag, voorkeuren, belemmeringen, valkuilen en talenten, zullen ze beter in staat zijn hun waarde toe te voegen vanuit hun eigen authenticiteit.

Maria de Kimpe

Bedrijfsnaam: Ariza B.V.
E-mailadres: mk@ariza.nl
Telefoon: 0492-528364


Omschrijving:

Marie-José Schreibers

Bedrijfsnaam: Puurbinnen
Beroep: Interieurontwerper
E-mailadres: marie-jose@puurbinnen.nl
Telefoon: 06-41789352
Website: http://www.puurbinnen.nl/


Omschrijving:

Heb je vragen als particulier op het gebied van interieur? Of kom je er juist niet uit voor je bedrijf? Dan biedt puurbinnen de oplossing. In de breedste zin van het woord. Of het nu om een ontwerp voor die nieuw geplande keuken gaat, om een nieuw in te richten kantoor of de huidige woonkamer te pimpen, puurbinnen gaat de uitdaging graag aan. Voor zowel een compleet te (ver)bouwen woonhuis als ook bedrijfspand, houdt puurbinnen van aanpakken. Vanuit passie en met verstand van zaken. Het begint altijd met een schets, een moodboard, samples en een onderbouwing. Daarna volgt de fase van maattekeningen, selecteren van partners, offertes aanvragen, puntjes op de i zetten en dan de realisatie. Ga vrijblijvend met mij het gesprek aan!

Mariette van Hooff

Bedrijfsnaam: In Forma
Beroep: Vitaliteitscoach/arbeidskundige
E-mailadres: mariette@informa.coach
Telefoon: 0492-574830
Website: http://www.informa.coach/


Omschrijving:

In Forma (Italiaans) betekent: fit zijn! Niet alleen lichamelijk, maar zeker ook mentaal. Heb jij gebrek aan energie? Zit je niet lekker in je vel? Altijd maar bezig, druk, druk, druk, maar vergeet je jezelf? Weet jij eigenlijk nog wel waar je het allemaal voor doet? Waar kom jij je bed voor uit? Je bent bij mij aan het juiste adres om het antwoord op deze vragen te onderzoeken! Voor jezelf of voor je werknemers.   Workshops, coaching en begeleiding gericht op léven in plaats van overleven (zingeving, acceptatie, omgaan met stress). Gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met kanker: op www.andersoverleven.nl vind je mijn doeboek ANDERS OVER LEVEN met KANKER.

Marjan Bleijerveld-Smits

Bedrijfsnaam: Praktijk voor Sport- & Gezondheidsmassage Marjan Bleijerveld - Smits
Beroep: fysiotherapeute
E-mailadres: info@marjanbleijerveld.nl
Telefoon: 06-13835524
Website: http://www.marjanbleijerveld.nl/


Omschrijving:

Ik ben fysiotherapeute en heb een massagepraktijk voor jong en oud, sporters en niet- sporters. Ik geef verschillende massages ( sport-, ontspanning-, zwangerschap- en massages bij mensen met kanker). Ik behandel nek-, rug-, schouder-, heup-, knie- en enkelklachten en allerhande sportblessures. Een veel gevraagde behandeling is een periodieke massage te zien als onder( be-) houd van een goede conditie van uw lichaam. Tevens verzorg ik ook medical (kinesio) taping. Toepassingen bij spierblessures, allerhande lichamelijke klachten, hooikoorts, misselijkheid bij chemokuren, menstruatieklachten etc.

Marlene Dekkers

Bedrijfsnaam: Marketingaccent
Beroep: Marketeer
E-mailadres: marlene@marketingaccent.nl
Telefoon: 06-25481882
Website: http://www.marketingaccent.nl/


Omschrijving:

Ik help B2B bedrijven met strategische B2B marketing. Vanuit hun DNA en onderscheidende passie. Ook geef ik presentaties, workshops en colleges over online en content marketing, vernieuwing in B2B marketing etc. Daarnaast trainingen bloggen, LinkedIn, Twitter en online personal branding.

Mirjan van der Meijden

Bedrijfsnaam: Howto Hotspot
Beroep: (online) ICT expert
E-mailadres: mirjan@howtohotspot.nl
Telefoon: 06-44438540
Website: https://www.howtohotspot.nl/


Omschrijving:

Software advies voor ZZP en MKB ondernemers; de juiste software op de beste manier geïmplementeerd. Ondernemers die online willen werken of online zichtbaar willen zijn, krijgen onvermijdelijk te maken met software voor allerlei doelen; een website, nieuwsbrieven programma's, social media, tijdregistratie programma's, CRM systemen en nog veel meer.  Er is zoveel! Wat moet je kiezen? En als je dat weet: hoe werkt het allemaal? Daar help ik bij. Van het zoeken naar de juiste software, uitleg hoe het werkt tot en met  het helemaal uit handen nemen. Voor dat laatste bouw ik een netwerk op van betrouwbare professionals die gespecialiseerd zijn in verschillende software pakketten. Techniek = Paniek, hoeft echt niet! :-)

Mirna van Vught

Bedrijfsnaam: Podotherapie Mirna van Vught
Beroep: Podotherapeut
E-mailadres: info@podotherapiemirnavanvught.nl
Telefoon: 06-19969012
Website: http://www.podotherapiemirnavanvught.nl/


Omschrijving:

Podotherapie Mirna van Vught behandelt klachten die voortkomen uit het niet goed functioneren van de voeten. Dit kunnen zowel voet, knie, heup en rugklachten zijn. Daarnaast behandel ik reumatische aandoeningen en ben ik gespecialiseerd in diabetische voetproblemen.  
 

Monique van Leuken

Bedrijfsnaam: DA drogisterij van Leuken
Beroep: Eigenaar Drogisterij
E-mailadres: vanleuken@cocosoftmail.com
Telefoon: 06-10390132


Omschrijving:

Nicole van Beek

Bedrijfsnaam: The Travelcompany
Beroep: Personal Travel Agents
E-mailadres: nicole.anne.cc@travelcompany.nl
Telefoon: 06-14421162
Website: http://www.travelcompany.nl/


Omschrijving:

Olga Landheer

Bedrijfsnaam: Rondom Mama
Beroep: Docent Zwangerschapsbegeleiding
E-mailadres: olga@rondommama.nl
Telefoon: 06-38311055
Website: http://www.rondommama.nl/


Omschrijving:

Rondom Mama biedt meerdere cursussen aan die de zwangere kan helpen energiek en gezond te blijven tijdens de zwangerschap. Daarnaast probeer ik de zwangere dames vertrouwen te geven in hun lichaam en geest ter voorbereiding op hun bevalling en het herstel in de periode erna. Tevens geef ik oosterse babymassage aan de pasgeboren moeders en baby’s. Alles draait om ontspanning en bewust bezig zijn met wat je doet. Dat is heel beknopt de doelstelling van mijn cursussen.

Patrice Remer

Bedrijfsnaam: Haarsalon 'Liefde voor Haar'
Beroep: Haarwerker
E-mailadres: p.remer@kpnplanet.nl
Telefoon: 06-51359888
Website: http://www.liefdevoorhaar.nl/ Website: http://www.haarwerkpatrice.nl/


Omschrijving:

Aangenaam, Patrice. Haarsalon ‘ liefde voor Haar’ &Haarwerken, de naam is ontstaan uit liefde voor het vak en de bezoekers aan mijn salon. Mensen zijn uniek, iedereen heeft een eigen stijl. Door te luisteren en mee te denken kan ik de bezoekers verwachtingen voltreffen. De kapper is niet alleen maar knippen. Mooi en verzorgt haar is belangrijk! Het vergroot je zelfvertrouwen en versterkt je uitstraling. Mijn salon straalt sfeer en warmte uit, de sfeer is gezellig en open. Bezoekers mogen zich thuis voelen. Het centraal zetten van de klant is zeer belangrijk voor mij. Deze liefde voor verzorgen/ verwennen komt uit mijn zorg achtergrond. Naast kapster zijn, ben ik ook gespecialiseerd in het behandelen van haar- en hoofdproblematiek. Daarnaast kun je ook bij mij komen voor het aanmeten en het adviseren voor haarwerken en haarstukken (pruiken). Onder andere bij chemo therapie, alopecia of hormonale stoornissen. Door deze specialisatie kan ik twee passies van mij combineren met elkaar: het werken met mensen en het werken met haar. Het leukste aan mijn vak vind ik een tevreden en blije klant die met een glimlach de deur uitloopt. Ik krijg energie van de bezoeker die na de behandeling blij, ontspannen en tevreden naar huis gaan.

Patricia Aarts

Bedrijfsnaam: INFLO
Beroep: Eigenaar
E-mailadres: info@inflo.nl
Telefoon: 06-53550365
Website: http://www.inflo.nl/


Omschrijving:

In mijn praktijk voor psychotherapie en coaching ontvang ik mensen die vooruit willen. Ze lopen ergens tegen aan in hun leven en willen het anders. Ze krijgen het alleen niet voor elkaar. Ik help ze hun doel te bereiken. Dat kan van alles zijn. Van een burnout, rouwverwerking, relatieproblemen, trauma's en angsten, vliegangst, stoppen met roken tot sollicitatietraining. Als integratief-, EMDR- en hypno-therapeut werk ik niet volgens standaard boekjes maar beschouw ieder mens als individu met een aanpak op maat.

Peggy van de Vijfeijken

Bedrijfsnaam: Stichting Vipe
Beroep: Ondernemer
E-mailadres: peggy.4@hotmail.com
Telefoon: 0492-536423
Website: http://www.vipepruiken.nl /


Omschrijving:

Ik ben medeoprichter van stichting VIPE ( Voor Ieder Persoon Eigen ) VIPE verzamelt hoogwaardige gebruikte pruiken, reinigt & modelleert deze èn brengt ze GRATIS terug in de maatschappij bij mensen die een pruik hard nodig hebben. Daarmee hergebruiken we een goed product, kunnen ex-patiënten hun ziekteproces deels emotioneel afsluiten omdat hun pruik op een hele waardevolle plek terecht komt en bieden we andere patiënten de kans op een goede en betaalbare pruik. VIPE is ontstaan omdat er een behoefte is aan kwalitatieve pruiken voor iedereen. Door goede gebruikte pruiken te reinigen (onze pruiken zijn gegarandeerd schoon volgens de RABC-normen) en modelleren vervullen we deze behoefte. Een goede pruik is duur, ziek zijn is duur, voor steeds meer mensen wordt de toegang tot een kwalitatief medisch hulpmiddel (wat een pruik is) steeds lastiger. VIPE is een sociale, duurzame en ondernemende stichting. Wij werken uitsluitend met vrijwilligers en we zijn voortdurend bezig met het leggen van verbindingen met mensen en organisaties die vanuit dezelfde sociale en duurzame gedachten werken. Zo komen we tot prachtige co-creaties, zoals onze WOW!-projecten.

Sabine Snijders-Manders

Bedrijfsnaam: Zin in Balans
Beroep: Yoga docent / trainer
E-mailadres: sabine@zininbalans.nl
Telefoon: 0648315560
Website: http://www.zininbalans.nl/


Omschrijving:

Vanuit ZIN in balans help ik mensen verder bewust te worden van hun fysieke, mentale en emotionele houding. Hierbij maak ik gebruik van de yogafilosofie. Binnen deze filosofie gaat het om verbinding maken en dat begint bij jezelf. Door bewust voor jezelf te zorgen, kom je lekkerder in je vel te zitten. Mijn diensten zijn: yoga lessen voor particulieren, stoelyoga voor bedrijven en organisaties en werksessies binnen thema's als duurzame inzetbaarheid, vitaliteit & persoonlijke ontwikkeling.

Sabrina Koppenens

Bedrijfsnaam: Atelier Blomane
Beroep: Bloemist/ eigenaar
E-mailadres: info@atelierblomane.nl
Telefoon: 0492-745241
Website: http://www.atelierblomane.nl/


Omschrijving:

Atelier Blomane is gespecialiseerd in het maken van persoonlijk bloemwerk, zoals bruidsbloemwerk en Rouwbloemwerk of voor een andere gelegenheid. Daarnaast kunt u in mijn winkel ook terecht voor prachtige op maat gemaakte boeketten, en een diversiteit aan groene/bloeiende planten en unieke Cadeau/Sfeer artikelen.  

Simone Sengers

Bedrijfsnaam: Basta Fashion
E-mailadres: bastafashion@gmail.com
Telefoon: 06-38716282


Omschrijving:

Tat Verspaget - van de Kimmenade

Bedrijfsnaam: Kimmenade Invest
Beroep: Directrice Kimmenade Invest
E-mailadres: info@kimmenade-invest.nl
Telefoon: 06-55876884
Website: http://www.kimmenade-invest.nl/


Omschrijving:

Kimmenade Invest B.V. is een onafhankelijke vastgoedinvesteerder en focust zich primair op het beleggen in commercieel vastgoed. Kimmenade Invest is actief in de aankoop, verkoop en ontwikkeling van (commercieel) vastgoed in geheel Nederland en Belgie. Voor sommige investeringsprojecten werken we samen met andere vermogende eindbeleggers. Onze doelstelling is het optimaliseren van direct rendement op de korte en lange termijn. De focus van de beleggingen ligt op het toevoegen van waarde, door kasstromen en onderliggende waarden te maximaliseren.

Viola Markus

Bedrijfsnaam: Optimaal Leadgeneratie
E-mailadres: viola@optimaal-leadgeneratie.nl
Telefoon: 085-1302212
Website: https://optimaal-leadgeneratie.nl/


Omschrijving:

Meer omzet genereren? Wij zijn de rode draad binnen uw organisatie op het gebied van koude acquisitie. Optimaal Leadgeneratie brengt jou aan tafel met beslissers van organisaties waarvoor jij graag wilt werken. Dat bereiken we op verschillende manieren.

Yvonne Geubbels

Bedrijfsnaam: Kernmassage Helmond
Beroep: Massagetherapeut
E-mailadres: yvonnegeubbels@gmail.com
Telefoon: 06-43531045
Website: http://www.kernmassagehelmond.nl/


Omschrijving:

KERNMASSAGE onderscheidt zich van vele andere massages. Het is een diepgaande ontspanningsmassage. Geen technisch uitgevoerde grepen maar invoelend en aanwezig verbind ik me met de ander en voel ik aan wat er nodig is om spanning los te laten. Mijn specialisatie is mensen met kanker masseren. Ik ben coördinator van het netwerk Massage bij Kanker Noord-Brabant / Zeeland.