Onze leden

Wil je weten welke ondernemende vrouwen lid zijn van vrouwennetwerk ISIS? Scroll dan eens door ons ledenoverzicht.

Wil je een profiel laten aanmaken, vul dan het formulier in dat we ook gebruiken voor nieuwe leden en stuur het naar ons door.

Dit ledenoverzicht proberen we zo up-to-date mogelijk te houden. 

Anita van den Broek-Roijackers

Bedrijfsnaam: Kapsalon/atelier Anita van den Broek Roijackers
Beroep: Kapster en kunstenaar
E-mailadres: anitaroijackers@icloud.com
Telefoon: 06-11075748


Omschrijving:

Ik ben al bijna 40 jr kapster en doe het nog met veel plezier. Daarnaast volg ik een opleiding aan de kunstacademie waarvoor ik nu in de specialisatie zit. Ik zit in kunstgroepen, exposeer en schilder ook in opdracht.

Ank de Voogd

Bedrijfsnaam: Ank de Voogd Dans en Beweging
Beroep: Eigenaar Ank de Voogd Dans en Beweging
E-mailadres: ank.devoogd@outlook.com
Telefoon: 06-24564606


Omschrijving:

Na overname van mijn balletstudio in 2019 door 'Danstijd' heb ik me vooral gefocused op het geven van pilates. Dat doe ik met liefde & plezier in eigen regie bij Have Fun Fitness in Beek&Donk. Danslessen/choreo's op aanvraag blijft leuk om te doen!

Annemieke Hogervorst

Bedrijfsnaam: Annemieke Hogervorst - (kunst-) geschiedenis - musea - projectmanagement
Beroep: Kunsthistorica, conservator, museumspecialist
E-mailadres: a.hogervorst@hotmail.com
Telefoon: 06-2332910


Omschrijving:

Met zo’n 35 jaar werkervaring als kunsthistoricus kan ik me een zeer deskundig erfgoed professional noemen, die een allround beeld heeft van wat er binnen de hedendaagse museum- en erfgoedwereld speelt. Mijn expertise ligt op het terrein van de beeldende kunst (met name die van de 19e en begin 20e eeuw), geschiedenis en erfgoed. Ik kan ingezet worden als conservator, curator van exposities, projectleider, collectiebeschrijver en – vormer en als onderzoeker. Naast mijn werkzaamheden als zzp-er ben ik actief bij de Vereniging van Nederlandse Kunsthistorici als secretaris van de Karel van Manderprijs, de belangrijkste kunsthistorische prijs van Nederland. Daarnaast ben ik redacteur van het Bulletin, het digitale tijdschrift van de VNK en ik zit in de expertraad van de Nederlandse Kastelen Stichting.

Astrid van den Hurk

Bedrijfsnaam: M&O Groep BV
Beroep: Onderwijsadviseur, coach, en interimmanager
E-mailadres: astridvandenhurk@gmail.com
Telefoon: 06-22974186
Website: https://www.meno-groep.nl/


Omschrijving:

Vanuit mijn passie voor onderwijs en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn, wil ik een bijdrage leveren aan de integrale kwaliteitsverbetering van het onderwijs en opvang van kinderen. Daarbij zijn innoverende concepten, het realiseren van een krachtige leeromgeving, inzicht in hoe kinderen en volwassenen leren, eigenaarschap en duurzame ontwikkeling belangrijke pijlers. Daarbij denken we out-of-the-box en kleuren we buiten de lijntjes. Met passie, lef en energie gaan we met elkaar aan de slag om de ambitie waar te maken. Interim- en co-management, innovatie-begeleiding en coaching van bestuur, management en teamleden op weg naar Integrale Kindcentra en innovatieve scholen.

Corry Smolders

Bedrijfsnaam: Kunstwerken Helmond
Beroep: Kunstenaar
E-mailadres: kunstwerkenhelmond@gmail.com
Telefoon: 06-46945607
Website: http:// www.labellandgoed.nl /


Omschrijving:

Kunstenaarschap is ook ondernemen. Mijn bedrijf – Kunstwerken Helmond – heeft in het brugwachtershuisje naam gekregen. Stichting Schip is opgericht om water en kunst te verbinden; een platform te geven aan kunstenaars en Helmond hiermee kennis te laten maken. Vanuit het community-art project Landgoed Leonardus ontwerp ik kleding/ draagbare kunstobjecten die naar mijn, persoonlijke kunstbron gaan leiden. De volgende uitdaging is hoe mijn vrije wijze van werken naar een bedrijfsmodel kan groeien onder de naam Label Landgoed. Met het project - ’n Laagje Helmondse cultuur - willen wij de kleurrijke stoffen uit Helmond meer in het straatbeeld van Helmond terug zien. Hier werken wij sinds 2015 met twee enthousiaste groepen aan.

Dyonne Vlemmings – Van de Kerkhof

Bedrijfsnaam: Bodyon
Beroep: Make-up Artist en Face-/belly-/bodypainter
E-mailadres: info@bodyon.eu
Telefoon: 06-46668391
Website: https://www.bodyon.eu/


Omschrijving:

Bodyon staat voor professionaliteit, hoge kwaliteit met hoogwaardige huidvriendelijke en cosmetische producten in: Visagie / avond-/bruidsmake-up Facepaints (schminken) Belly- en bodypaints Glittertatoos, zowel freehand als met evt. customised sjabloons Festivalglitters Watervaste tijdelijke airbrushtattoos (ook te customisen) Muurschilderingen Deze diensten zijn voor allerlei situaties inzetbaar, voor zowel kinderen als volwassenen, (bedrijfs)feesten, evenementen, open dagen, openingen. Plezier staat altijd zeer hoog in het vaandel!

Ellen Prick

Bedrijfsnaam: Smits+Prick Accountants en Belastingadviseurs
Beroep: Belastingadviseur
E-mailadres: ellen@smitsprick.nl
Telefoon: 0492-520129
Website: http://www.smitsprick.nl/


Omschrijving:

Smits + Prick Accountants en Belastingadviseurs is een no-nonsens kantoor voor al uw financiële en fiscale zaken. Als partner ben ik uw aanspreekpunt op het gebied van belastingzaken. En al zeg ik het zelf: als vrouw in deze mannenwereld weet ik me bijzonder goed staande te houden!

Els Möhlmann

Bedrijfsnaam: Something Els
Beroep: Schoonheidsspecialiste/ coach
E-mailadres: els.mohlmann66@gmail.com
Telefoon: 06-39777523
Website: http://www.something-els.net/


Omschrijving:

Een salon die zich richt op uiterlijke en/ of innerlijke verzorging. Voor vragen neem gerust contact met me op.

Esther Kivits

Bedrijfsnaam: Spirit Boekhouding & Belastingadvies
Beroep: Boekhouder/Fiscaliste
E-mailadres: info@spiritadvies.nl
Telefoon: 06-38166065


Omschrijving:

Hanny Smits

Bedrijfsnaam: Any-Wear
Beroep: advies/patronen/ontwikkeling textiele producten
E-mailadres: info@any-wear.nl
Telefoon: 06-48123485
Website: http://www.any-wear.nl/


Omschrijving:

ANY-WEAR digitaliseert patronen en biedt begeleiding, advies en ondersteuning bij het realiseren van textiele vormen. Door gebruik te maken van een digiteertafel is iedere gewenste vorm en idee te realiseren. Alle mogelijke ontwerpen, aangeleverd per foto, schets of moulage zijn om te zetten naar digitale patronen, zodat deze bruikbaar zijn voor productie. Het is een uitdaging om mee te werken aan de ontwikkeling van een ontwerpconcept, of het nu mode is of lifestyle producten. In overleg met de designer wordt een prototype ontwikkelt en desgewenst vervaardigd door een professioneel atelier. Als zelfstandig ondernemer ben ik direct inzetbaar als extra hulp of tijdelijke kracht.

Helga Nouwens

Bedrijfsnaam: CCT Europe B.V.
Beroep: Ondernemer
E-mailadres: helga@cct-europe.com
Telefoon: 0492-780178
Website: http://www.cct-europe.com/


Omschrijving:

Wat doet CCT: Leveranciers/producenten in USA en Azië maken producten voor de High Tech Industrie (Semiconductor Industrie) waarvoor wij de (exclusieve) lokale partner zijn die voor hen verkopen en alle commerciële zaken /transport regelen. Verder verlenen wij een stuk service/onderhoud van deze producten bij diverse klanten.   Ik regel o.a. administratie-boekhouding-orderprocessing-logistiek etc dus zo'n beetje de gehele backoffice.  Mijn telefoonnummer is 06-36341751

Hillie Hegeman

Bedrijfsnaam: Mesologiepratijk Stiphout
Beroep: Mesoloog
E-mailadres: info@mesologiepraktijkstiphout.nl
Telefoon: 0492-841237
Website: http://www.mesologiepraktijkstiphout.nl/


Omschrijving:

Een Mesoloog doet veel aan preventie, zie het als een soort lichaams APK. Elke klacht heeft een oorzaak, zonder oorzaak geen symptoom. Het is mijn uitdaging de oorzaak te achterhalen en effectief te behandelen. Behandelen doe ik met voedingsadviezen en natuurlijke middelen.
 

Ingrid Heusschen-Blommaert

Bedrijfsnaam: Met Ingrid
Beroep: Wijkmanager, communicatie adviseur, projectmanagement
E-mailadres: metingrid@gmail.com
Telefoon: 06-22739201


Omschrijving:

Ingrid van den Broek

Bedrijfsnaam: Ingrid van den Broek
Beroep: Oefentherapeut en Critical Alignment Yogadocent
E-mailadres: info@ingridvandenbroek.nl
Telefoon: 06-81873007
Website: http://oefentherapiehelmond.nl/


Omschrijving:

Oefentherapie (Helmond): Ik heb me gespecialiseerd in alle relevante aspecten van houding en beweging. Mn. gericht op ademhalingsproblemen, slaapproblemen, nek en rugklachten. Yoga met Ingrid is een initiatief dat ontstaan is uit meer dan 20 jaar werkzaam zijn als oefentherapeut Mensendieck en na bijna 10 jaar onderzoeken, leren en beoefenen van verschillende yogastijlen. Yoga is inmiddels verweven met mij, mijn dagelijks leven en mijn werkzaamheden als oefentherapeut. Ik geloof in de kracht van de combinatie oefentherapie en yoga, van oosterse en westerse visies, geneeswijzen en oefenvormen. Deze kennis met mijn ervaring wil ik graag delen in de vorm van Critical Alignment; Get yourself in line. Gezond Leven: De 6 domeinen , die aan bod komen zijn: Slaap: Bewegen: Ademhaling: Stress: Immuunsysteem: Voeding

Irene Swinkels- Peters

Bedrijfsnaam: Skin Health Care
Beroep: Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie®
E-mailadres: info@skinhealthcare.nl
Telefoon: 06-283 771 91
Website: http://www.skinhealthcare.nl/


Omschrijving:

Als Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie® ben ik opgeleid om huidproblemen vanuit een dermatologisch perspectief te herkennen, te beoordelen en te behandelen. Hiernaast beschik ik over de volgende specialisaties: acne, camouflage, elektrisch ontharen, IPL/laser, bindweefselmassage en manuele lymfedrainage. Hiernaast beschik ik over kennis van voeding in relatie tot huidproblemen.  Indien gewenst kan ik een behandelplan met uw huisarts of specialist overleggen. Vanzelfsprekend bied ik complete gezicht- en of lichaamsbehandelingen aan op het gebied van well-ageing. Ik ben aangesloten bij brancheorganisatie Anbos en beschik over een AGB-code waarbij verschillende specialisaties mogelijk door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Jacqueline Sijmens

Bedrijfsnaam: Sijmens Logopedie
Beroep: Logopedist - Adem / Stemtherapeut
E-mailadres: jamsijmens@outlook.com
Telefoon: 06-28259145
Website: http://www.sijmenslogopedie.nl/


Omschrijving:

Logopedisch onderzoek en begeleiding voor alle problemen op het gebied van de adem, stem, spraak, taal, gehoor, lees- schrijfproblemen, slikken/keelklachten en communicatieve redzaamheid, afgestemd op wensen van de cliënt.

Jolanda Mastbroek

Bedrijfsnaam: Poelier Mastbroek
Beroep: Poelier
E-mailadres: info@poeliermastbroek.nl
Telefoon: 0492-540420
Website: http://www.poeliermastbroek.nl/


Omschrijving:

Wij hebben een poelierswinkel aan de Bindersestraat 24 te Helmond. Daarnaast staan wij met onze mobiele vestiging elke dag, behalve zondag, op de markten in de regio. Ons uitgebreide assortiment bestaat o.a. uit kip, kalkoen, konijn, eend, lam, gegrilde en kant-en-klaar producten. In het zomerseizoen alles voor de BBQ en tijdens het winterseizoen  vele soorten wild en hele kalkoenen. Wij staan natuurlijk altijd klaar met een passend advies en zijn altijd in voor een gezellig praatje.

Karin Loch

Bedrijfsnaam: Karin Loch
Beroep: Woorddienstbegeleider bij uitvaarten, Huwelijksambtenaar
E-mailadres: info@karinloch.nl
Telefoon: 06-43256425
Website: http://www.karinloch.nl/


Omschrijving:

Als er een geliefde in je omgeving overlijdt, staat de tijd even stil. Je wilt graag op een liefdevolle manier, passend afscheid nemen, maar hoe doe je zoiets? Ik ben ritueelbegeleider en ik kan jullie hier mee helpen. Verhalen vertellen is mijn passie en ik wil jullie graag helpen om het levensverhaal van jullie geliefde te vertellen. Samen bereiden we een afscheidsdienst voor, een afscheid waarin het leven van jullie dierbare centraal staat. Dit kan door middel van mooie verhalen, foto’s, muziek, een gedachtenisprentje, rituelen, etc. Een afscheidsdienst die jullie én jullie geliefde alle eer aan doet; liefdevol, persoonlijk, met een lach en een traan. Een afscheidsdienst is niet alleen een afscheid van een geliefde, het is ook een nieuw begin. Ik hoop dan ook dat jullie, ondanks het verdriet, troost en een mooie herinnering aan de afscheidsdienst overhouden. Natuurlijk, het missen blijft, maar jullie geliefde zal nooit vergeten worden, je neemt hem/haar vanaf nu op een andere manier met je mee. Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt

Karin van Vliet

Bedrijfsnaam: Praktijk Levenspad
Beroep: Holistisch therapeut
E-mailadres: levenspad@live.nl
Telefoon: 06-55125495
Website: http://www.praktijklevenspad.nl/


Omschrijving:

Praktijk Levenspad staat voor holistische behandeling van lichamelijke klachten, mentale obstakels en energiegebrek. Ik pas reflexzonetherapie toe en heb mij gespecialiseerd in de behandeling van klachten die te maken hebben met spanning/stress/burnout en de hormonale huishouding van de vrouw. Mijn missie: door aandacht, rust en aanraking je in verbinding brengen met jezelf zodat je voelt wat nodig is en goede zelfzorg mee kunt nemen op de grootste reis die leven heet.

Lenie Klaasen-Vervoort

Bedrijfsnaam: Adcommunicatie
Beroep: Communicatieburo/Uitgeverij/Beursorganisatie BBHP
E-mailadres: lenie@adcommunicatie.nl
Telefoon: 0492-845350
Website: http://www.adcommunicatie.nl/


Omschrijving:

Communicatie in de breedste zin van het woord. Zowel Off-line als On-line. Concept, ontwerp, drukwerk, website/apps etc. Media reclame in onze eigen Weekkrant De Loop Helmond (39.000 ex.) en 1x in onze uitgave Groot Peelland (100.000 ex.). Wij verzorgen ook uw reclamecampagnes in alle dag- en weekbladen in heel Nederland. Wij zijn de organisator van de Bedrijven voor Bedrijvenbeurs Helmond/Peelland, www.bbhp.nl en de 50PlusbeursHelmond-Peelland, www.50pluspeelland.nl Kortom uw partner voor al uw communicatie naar uw doelgroep. Actie geeft reactie!

Lizan Janssen

Bedrijfsnaam: J.G. v.d. Westerlo Beheer B.V.
Beroep: Eigenaresse
E-mailadres: lizan@westerlo.nl
Telefoon: 0492-554835
Website: http://www.westerlo.nl/


Omschrijving:

Loes Theunisz

Bedrijfsnaam: Welkom Thuis Helmond
Beroep: Eigenaresse lunchzaak
E-mailadres: loes@welkomthuishelmond.nl
Telefoon: 06-10805202
Website: https://welkomthuishelmond.nl/


Omschrijving:

Een aantal jaar geleden kwam ik, via mijn vrijwilligerswerk voor Stichting Heppie, in contact met verstandelijk beperkte jongeren. Het deed mij besluiten ontslag te nemen bij mijn toenmalige werkgever om op eigen kracht een bijzondere lunchroom te beginnen. Een kleurrijke lunchroom als deze verdient een even kleurrijke locatie. Op dit pand aan de Markt in Helmond werd ik spontaan verliefd. En toen in 2016 de binnentuin geopend werd, viel alles nog beter op z’n plek. Dat hoor ik ook dagelijks van onze gasten. Ik ben buitengewoon trots op mijn personeel, zonder de “kids” ben ik nergens. Ik ben heel erg dankbaar voor het prachtige werk dat ik al zoveel jaar met ontzettend veel liefde doe.

Lucie Croonen

Bedrijfsnaam: Bizz & Bloom Advies en Begeleiding
Beroep: Coach met expertise o.g.v. stress & burnout
E-mailadres: lucie@bizzandbloom.nl
Telefoon: 06-51841242
Website: http://www.bizzandbloom.nl/


Omschrijving:

Ondernemen en opbloeien, dat is wat ik iedere ondernemer en ondernemende medewerker gun! Een organisatie kan niet succesvol zijn zonder de positieve energie van mensen die er werken. Er kunnen echter omstandigheden zijn waardoor iemand uit balans raakt. Het terugdringen van chronische stress, het maken van nieuwe keuzes en het verbeteren van de onderlinge communicatie en samenwerking is hetgeen waar ik mensen in begeleid. Sparren, blinde vlekken opsporen, de spiegel voorhouden, jezelf en de ander leren begrijpen en adviezen die leiden tot meer veerkracht, zorgen ervoor dat de iemand weer energiek en met plezier kan ondernemen.

Mandy Verbakel

Bedrijfsnaam: Zorgmies Helmond e.o.
Beroep: Mantelzorgondersteuner
E-mailadres: helmond@zorgmies.nl
Telefoon: 06-53544306
Website: http://www.zorgmies.nl/


Omschrijving:

Maria de Kimpe

Bedrijfsnaam: Ariza B.V.
E-mailadres: mk@ariza.nl
Telefoon: 0492-528364


Omschrijving:

Marie-Louise van Betten

Bedrijfsnaam: Mquadraat Kleur en Interieur
Beroep: interieurontwerper
E-mailadres: info@mquadraat-kleureninterieur.nl
Telefoon: 06-41651250
Website: http://www.mquadraat-kleureninterieur.nl/


Omschrijving:

Marijke Brouwers

Bedrijfsnaam: Intoflow
Beroep: Psychodynamisch- en relatietherapeut, (Intermittent Living®) coach en trainer
E-mailadres: Marijke.brouwers@intoflow.nl
Telefoon: 0492-386109
Website: http://www.intoflow.nl/


Omschrijving:

Ik werk vanuit een positieve psychologische benadering. Naast mijn praktijk in Aarle-Rixtel werk ik – gespecialiseerd in hormoon-gerelateerde problematiek - in Hormoonpoli Boxmeer. Daarnaast geef ik (bij)scholingen en workshops in organisaties over o.a. de overgang. In samenwerking met orthomoleculair arts(en)  bieden wij verzuimpreventie- en vitaliteitstrajecten. 

Marjan Bleijerveld-Smits

Bedrijfsnaam: Praktijk voor Sport- & Gezondheidsmassage Marjan Bleijerveld - Smits
Beroep: fysiotherapeute
E-mailadres: info@marjanbleijerveld.nl
Telefoon: 06-13835524
Website: http://www.marjanbleijerveld.nl/


Omschrijving:

Ik ben fysiotherapeute en heb een massagepraktijk voor jong en oud, sporters en niet- sporters. Ik geef verschillende massages ( sport-, ontspanning-, zwangerschap- en massages bij mensen met kanker). Ik behandel nek-, rug-, schouder-, heup-, knie- en enkelklachten en allerhande sportblessures. Een veel gevraagde behandeling is een periodieke massage te zien als onder( be-) houd van een goede conditie van uw lichaam. Tevens verzorg ik ook medical (kinesio) taping. Toepassingen bij spierblessures, allerhande lichamelijke klachten, hooikoorts, misselijkheid bij chemokuren, menstruatieklachten etc.

Miranda Brüns - de Rijk

Bedrijfsnaam: Miranda de Rijk Fotografie
Beroep: Fotograaf
E-mailadres: info@mirandaderijkfotografie.nl
Telefoon: 06-47216065
Website: http://www.mirandaderijkfotografie.nl/


Omschrijving:

Miranda van den Broek

Bedrijfsnaam: Miranda van den Broek Netwerk Notarissen
Beroep: Notaris
E-mailadres: miranda@notarisvandenbroek.nl
Telefoon: 06-25046931
Website: http://www.notarisvandenbroek.nl/


Omschrijving:

Ik ben Miranda van den Broek, notaris. Sinds een paar jaar heb ik mijn eigen notariskantoor, een kantoor waar de menselijke maat voorop staat. De persoonlijke vertrouwensband die ik opbouw met cliënten is van groot belang. Juist op belangrijke momenten in je leven (zoals samenwonen, huis kopen, overlijden of wilsonbekwaamheid) zijn wij er voor jou. Wij bouwen aan een langdurige relatie en vinden het belangrijk dat je je bij ons “thuis” voelt. Daarmee bedoelen we dat je ervaart dat je “alles” tegen ons kunt zeggen en dat wij begrijpen wat je bedoelt. Pas daarna gaan we het hebben over de juridische inhoud van jouw wensen. Onder het genot van een kopje koffie of thee denk ik graag met je mee. Ik ben pas tevreden als het voor jou goed geregeld is.

Mirjan van der Meijden

Bedrijfsnaam: Howto Hotspot
Beroep: (online) ICT expert
E-mailadres: mirjan@howtohotspot.nl
Telefoon: 06-44438540
Website: https://www.howtohotspot.nl/


Omschrijving:

Software advies voor ZZP en MKB ondernemers; de juiste software op de beste manier geïmplementeerd. Ondernemers die online willen werken of online zichtbaar willen zijn, krijgen onvermijdelijk te maken met software voor allerlei doelen; een website, nieuwsbrieven programma's, social media, tijdregistratie programma's, CRM systemen en nog veel meer.  Er is zoveel! Wat moet je kiezen? En als je dat weet: hoe werkt het allemaal? Daar help ik bij. Van het zoeken naar de juiste software, uitleg hoe het werkt tot en met  het helemaal uit handen nemen. Voor dat laatste bouw ik een netwerk op van betrouwbare professionals die gespecialiseerd zijn in verschillende software pakketten. Techniek = Paniek, hoeft echt niet! :-)

Mirna van Vught

Bedrijfsnaam: Podotherapie Mirna van Vught
Beroep: Podotherapeut
E-mailadres: info@podotherapiemirnavanvught.nl
Telefoon: 06-19969012
Website: http://www.podotherapiemirnavanvught.nl/


Omschrijving:

Podotherapie Mirna van Vught behandelt klachten die voortkomen uit het niet goed functioneren van de voeten. Dit kunnen zowel voet, knie, heup en rugklachten zijn. Daarnaast behandel ik reumatische aandoeningen en ben ik gespecialiseerd in diabetische voetproblemen.  
 

Patrice Remer

Bedrijfsnaam: Haarsalon 'Liefde voor Haar'
Beroep: Haarwerker
E-mailadres: p.remer@kpnplanet.nl
Telefoon: 06-51359888
Website: http://www.liefdevoorhaar.nl/ Website: http://www.haarwerkpatrice.nl/


Omschrijving:

Aangenaam, Patrice. Haarsalon ‘ liefde voor Haar’ &Haarwerken, de naam is ontstaan uit liefde voor het vak en de bezoekers aan mijn salon. Mensen zijn uniek, iedereen heeft een eigen stijl. Door te luisteren en mee te denken kan ik de bezoekers verwachtingen voltreffen. De kapper is niet alleen maar knippen. Mooi en verzorgd haar is belangrijk! Het vergroot je zelfvertrouwen en versterkt je uitstraling. Mijn salon straalt sfeer en warmte uit, de sfeer is gezellig en open. Bezoekers mogen zich thuis voelen. Het centraal zetten van de klant is zeer belangrijk voor mij. Deze liefde voor verzorgen/verwennen komt uit mijn zorg achtergrond. Naast kapster zijn, ben ik ook gespecialiseerd in het behandelen van haar- en hoofdproblematiek. Daarnaast kun je ook bij mij komen voor het aanmeten en het adviseren voor haarwerken en haarstukken (pruiken). Onder andere bij chemotherapie, alopecia of hormonale stoornissen. Door deze specialisatie kan ik twee passies van mij combineren met elkaar: het werken met mensen en het werken met haar.Het leukste aan mijn vak vind ik een tevreden en blije klant die met een glimlach de deur uitloopt. Ik krijg energie van de bezoeker die na de behandeling blij, ontspannen en tevreden naar huis gaat.

Patricia Aarts

Bedrijfsnaam: INFLO
Beroep: Eigenaar
E-mailadres: info@inflo.nl
Telefoon: 06-53550365
Website: http://www.inflo.nl/


Omschrijving:

In mijn praktijk voor psychotherapie en coaching ontvang ik mensen die vooruit willen. Ze lopen ergens tegen aan in hun leven en willen het anders. Ze krijgen het alleen niet voor elkaar. Ik help ze hun doel te bereiken. Dat kan van alles zijn. Van een burnout, rouwverwerking, relatieproblemen, trauma's en angsten, vliegangst, stoppen met roken tot sollicitatietraining. Als integratief-, EMDR- en hypno-therapeut werk ik niet volgens standaard boekjes maar beschouw ieder mens als individu met een aanpak op maat.

Sabine Snijders-Manders

Bedrijfsnaam: Zin in Balans
Beroep: Yoga docent / trainer
E-mailadres: sabine@zininbalans.nl
Telefoon: 0648315560
Website: http://www.zininbalans.nl/


Omschrijving:

Vanuit ZIN in balans help ik mensen verder bewust te worden van hun fysieke, mentale en emotionele houding. Hierbij maak ik gebruik van de yogafilosofie. Binnen deze filosofie gaat het om verbinding maken en dat begint bij jezelf. Door bewust voor jezelf te zorgen, kom je lekkerder in je vel te zitten. Mijn diensten zijn: yoga lessen voor particulieren, stoelyoga voor bedrijven en organisaties en werksessies binnen thema's als duurzame inzetbaarheid, vitaliteit & persoonlijke ontwikkeling.

Sabrina Koppenens

Bedrijfsnaam: Atelier Blomane
Beroep: Bloemist/ eigenaar
E-mailadres: info@atelierblomane.nl
Telefoon: 0492-745241
Website: http://www.atelierblomane.nl/


Omschrijving:

Atelier Blomane is gespecialiseerd in het maken van persoonlijk bloemwerk, zoals bruidsbloemwerk en Rouwbloemwerk of voor een andere gelegenheid. Daarnaast kunt u in mijn winkel ook terecht voor prachtige op maat gemaakte boeketten, en een diversiteit aan groene/bloeiende planten en unieke Cadeau/Sfeer artikelen.  

Sophie van der Pol - Delemarre

Bedrijfsnaam: Delemarre Hippische Zorg | Fysio in Stiphout
Beroep: Fysiotherapeut
E-mailadres: info@fysioinstiphout.nl
Telefoon: 06-15433617
Website: http:// www.fysioinstiphout.nl/


Omschrijving:

Tat Verspaget - van de Kimmenade

Bedrijfsnaam: Kimmenade Invest
Beroep: Directrice Kimmenade Invest
E-mailadres: info@kimmenade-invest.nl
Telefoon: 06-55876884
Website: http://www.kimmenade-invest.nl/


Omschrijving:

Kimmenade Invest B.V. is een onafhankelijke vastgoedinvesteerder en focust zich primair op het beleggen in commercieel vastgoed. Kimmenade Invest is actief in de aankoop, verkoop en ontwikkeling van (commercieel) vastgoed in geheel Nederland en Belgie. Voor sommige investeringsprojecten werken we samen met andere vermogende eindbeleggers. Onze doelstelling is het optimaliseren van direct rendement op de korte en lange termijn. De focus van de beleggingen ligt op het toevoegen van waarde, door kasstromen en onderliggende waarden te maximaliseren.

Yvonne Geubbels

Bedrijfsnaam: Kernmassage Helmond
Beroep: Massagetherapeut
E-mailadres: yvonnegeubbels@gmail.com
Telefoon: 06-43531045
Website: http://www.kernmassagehelmond.nl/


Omschrijving:

KERNMASSAGE onderscheidt zich van vele andere massages. Het is een diepgaande ontspanningsmassage. Geen technisch uitgevoerde grepen maar invoelend en aanwezig verbind ik me met de ander en voel ik aan wat er nodig is om spanning los te laten. Mijn specialisatie is mensen met kanker masseren. Ik ben coördinator van het netwerk Massage bij Kanker Noord-Brabant / Zeeland.